De BAUME.BE Blog

De queeste naar de perfecte scheerbeurt

Manandshaving.nl

2MAS2Verkopen via internet is toch een vak apart. Jouw virtuele winkel moet in de eerste plaats gevonden worden, natuurlijk. Dat kan door  te investeren in aanwezigheid op het web. Te beginnen bij een goede vindbaarheid in de zoekmachines, zeg maar Google. SEO heet dat, of voluit Search Engine Optimalisation. Naast een eigen website is het aangewezen om te beschikken over een blog, zoals deze van ondergetekende. In die zin probeer ik het boekje te volgen.
Vorig jaar nam ik contact met manandshaving.nl om BAUME.BE te verkopen. De charmante eigenaar, Juan Ettema, bleek al een aantal jaren aan de weg te timmeren om ‘de’ referentie te worden als de webscheerwinkel. Wat me opviel, was het professionalisme van de webshop, de blog, een erg actieve Facebookpagina, het gamma… en de plannen.
Aangezien steeds meer mannen uit de Zuidelijke Nederlanden de weg vonden manandshaving.nl, besloot Juan Ettema om ook aandacht te besteden aan de Belgische klant. Met Belgisch telefoonnummer, Bancontact en noem maar op. Manandshaving.nl beschikt over het Nederlandse ‘Thuiswinkel Waarborg’, een certificaat dat garant staan voor de betrouwbaarheid. Vandaag is er ook een echte winkel in Naarden.

Enkel berichtnavigatie

Plaats een reactie